Bookmaker Bonus TOTO

Bookmaker bonus: TOTO.nl odds boost op Afrika Cup

Wie wordt de opvolger van Algerije? Het volgen van de Afrika Cup maak je nog leuker met de Bookmaker Bonus van TOTO.

De Afrika Cup 2021 is begonnen en het is al een spektakel! André Onana van Ajax had al een hoofdrol, Sadio Mané heeft gescoord en vandaag is het tijd voor Mohamed Salah. Met de Bookmaker bonus TOTO wordt het volgen van de Afrika Cup nog leuker.

Wie wordt de opvolger van Algerije als winnaar van de African Cup of Nations? Je volgt de Afrika Cup op ESPN en je kunt het nog spannender maken door te wedden.

Sterren uit Engeland en Frankrijk op Afrika Cup 2021

Het is de Afrika Cup 2021 maar het toernooi wordt, door voor de hand liggende redenen, in 2022 gespeeld in Kameroen. We hadden het eerder al over de Eredivisie-spelers in de Afrika Cup (en uit de Keuken Kampioen Divisie). Maar natuurlijk zijn er ook toppers uit andere Europese competities op het toernooi te vinden.

Zo moet Paris Saint-Germain het een paar weken doen zonder Achraf Hakimi (Marokko), Abdou Diallo en Idrissa Gueye (beiden Senegal) en Bayern München mist Eric-Maxime Choupo-Moting (Kameroen). Maar ook de Premier League nam tijdelijk afscheid van enkele sterren. Arsenal heeft belangrijke weken voor de boeg, maar kan door de Afrika Cup niet rekenen op Pierre-Emerick Aubameyang (Gabon), Thomas Partey (Ghana) en Nicolas Pépé (Ivoorkust).

Spelers van Liverpool schitteren op Afrika Cup

Premier League-koploper Manchester City heeft alleen Riyad Mahrez (Algerije) afgestaan, maar heeft meer dan genoeg breedte in de selectie om dat op te vangen. In de strijd om tickets voor de Champions League is Liverpool zwaarder geraakt. Sadio Mané kon zijn Senegal in elk geval in de 97e minuut vanaf de penaltystip naar een 1-0 zege op Zimbabwe schieten. Naby Keïta won met Guinea in dezelfde groep ook zijn eerste Afrika Cup groepswedstrijd.

Bookmaker Bonus TOTO op Mohamed Salah en Egypte

Het grootste gemis van Liverpool is zonder twijfel Mohamed Salah, die lang werd getipt voor de Gouden Bal 2021. De Egyptische baltovenaar kan zijn land Egypte eenvoudigweg niet in de steek laten. Egypte is recordhouder met zeven eindzeges op de Afrika Cup, maar de laatste dateert alweer van 2010. Daarna kwalificeerde Egypte zich drie keer niet voor het toernooi, verloor het de finale van 2017 en was de achtste finale het eindstation in 2019.

Salah is nu 29 en in de vorm van zijn leven. Hij hoopt met Egypte een groot internationaal succes te pakken. Met verder voornamelijk spelers uit de eigen nationale competitie wordt er vooral naar Salah gekeken. TOTO.nl heeft daarom verschillende boosts voor de wedstrijd vandaag om 17.00 tussen Egypte en Nigeria. De Bookmaker Bonus TOTO.

Zo zijn de odds op 2 goals of meer voor Salah nu maar liefst 10.00. Maar er zijn nog andere markten op de sterspeler van Liverpool. Zo staat een goal van buiten de 16 meter door Salah op 20.00 en een goal van Salah plus 2-1 winst op 15.00. Daarnaast heeft de bekende bookmaker gedurende het hele toernooi interessante odds, combi boosts en meer. Soms kun je de wedstrijden van de Afrika Cup zelfs combineren met duels uit de Premier League voor verhoogde odds.