Wed Meesters | Bookmaker Bonus | Sport Wed Bonus

Bonussen, promoties en free bets: Tour de France, Wimbledon en EK vrouwen

Het is een heerlijke sportzomer! Pak je wedden promoties op belangrijke sportwedstrijden. Bij Wed Meesters zetten we alles voor jou op een rij.

Het is een heerlijke sportzomer! Pak je wedden promoties op belangrijke sportwedstrijden. Bij Wed Meesters zetten we alles voor jou op een rij.

Tour de France 2022: inzetten op Nederlands succes

Na drie etappes in de Tour de France zijn we als Nederland al flink verwend. De Belgen wonnen de eerste etappe en rijden in het geel (van het Nederlandse Jumbo-Visma). Maar de tweede en derde etappe gingen naar Nederlandse sprinters. Fabio Jakobsen won zijn eerste Touretappe in Denemarken en een dag later maakte Dylan Groenewegen een succesvolle terugkeer in de Tour compleet.

Vandaag is een rustdag, omdat het circus verhuist van Denemarken naar Frankrijk. Maar vanaf morgen is het weer knallen voor de renners in drie heuveletappes op rij. En ook in die heuveletappes, waarvan er nog meer komen, hebben we kans op Nederlands succes.

Mathieu van der Poel won vorig jaar de tweede etappe en hield een week lang de gele trui om zijn schouders. En nu aast hij op hetzelfde. De renner van Alpecin-Fenix staat op slechts 20 seconden van geletruidrager Wout Van Aert.

ZEbet beloont Van der Poel, Van Baarle of Van der Hoorn

Maar ook Dylan van Baarle en Taco van der Hoorn zijn renners die zo’n lastige etappe kunnen winnen. INEOS-renner Van Baarle won vorig jaar Parijs-Roubaix en woensdag wacht een kasseienrit. Van der Hoorn pakte vorig jaar een mooie etappezege in de Giro en weet vaak precies wanneer hij in een ontsnapping moet zitten.

Bookmaker ZEbet heeft het perfecte scenario voor je bij Nederlands succes in de Tour de France 2022. Zij geven namelijk een free bet op de Tour de France als je inzet op een Nederlandse renner. De voorwaarden zijn simpel: zet minimaal €10 in op een Nederlander in etappe 4-9 en krijg een €15 free bet ervoor terug. Vier ‘heuvel-etappes’ de kans om dubbel te scoren!

BetCity boosts op Tour de France en EK vrouwen

Een andere, bekendere bookmaker in Nederland is er altijd als de kippen bij met zo’n groot sportevenement. BetCity Sports heeft voor de Tour de France een aantal mooie odds boosts voor nieuwe spelers. Zij geven je de welbekende odds boost als je nieuw bent, dus nog ‘een transfertje moet maken’.

Bij een bet van €1 op de groene trui voor Wout Van Aert krijg je een odds boost van 40x. En bij de gedoodverfde favoriet voor de gele trui krijg je iets soortgelijks. Zet €1 op Tadej Pogacar en je krijgt 40x je inzet terug. Wedden op Tour de France is zo wel erg aantrekkelijk.

Het bedrijf met publiekstrekkers Andy van der Meijde en Wesley Sneijder kijkt ook naar de andere belangrijke sportwedstrijden. Woensdag begint namelijk het EK 2022 voetbal voor vrouwen. De Oranje Leeuwinnen zijn titelverdediger in Engeland.

Zij spelen in de groepsfase tegen Zweden, Zwitserland en Portugal. Zweden is de eerste tegenstander en ook meteen de meest pittige. Heb je vertrouwen in Vivianne Miedema, Lieke Martens, Sherida Spitse en Daniëlle van de Donk? Dan krijg je een odds boost van 50x op je inzet van €1 op de Oranje Leeuwinnen.

Beste odds EK 2022 voetbal vrouwen

Het is nog even wachten tot het WK 2022 voetbal Qatar bij de mannen met Oranje, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Maar tot die tijd is er genoeg te beleven op voetbalgebied. Straks beginnen de Champions League, Eredivisie, Premier League en alle andere topcompetities weer. Maar eerst kijken we dus naar het EK 2022 voetbal voor vrouwen in Engeland.

Oranje is als titelverdediger natuurlijk een van de favorieten. Maar wat zijn nu de beste odds naast de mogelijkheden op live voetbal wedden? We hebben dus al de 50x odds boost van BetCity Sports hierboven, waar Oranje normaal gesproken op 2.65 staat. De volle negen punten in de groepsfase staat op 5.00. Voor de Europese titel naar Oranje krijg je bij TOTO Sports de beste odds met 6.10.

Maar een finaleplek voor Oranje kun je ook al voorspellen met 3.50 keer je inzet als je het juist hebt. En dan heb je ook nog de markten op het eindstation voor de Oranje Leeuwinnen:

  • Groepsfase – 7.00
  • Kwartfinale – 3.00
  • Halve finale – 2.75
  • Verliezend finalist – 6.50
  • Winnaar – 6.10

Live wedden op Wimbledon 2022

En natuurlijk is het goed om alle bookmakers in Nederland in de gaten te houden voor Wimbledon. Zo kun je makkelijk live wedden op tennis van Wimbledon als je een goed oog hebt voor tennis. En soms komen bookmakers ook nog eens met leuke promoties op tennis bij een Grand Slam.

Zo geeft TOTO Sports special odds van 10.50 op winst voor Nick Kyrgios, Amanda Anisimova en Simona Halep zonder setverlies in de kwartfinale. Of check odds voor wie een bepaald kwart wint en nog veel meer!