Geld Managen in je Wed Account

Hoewel online sportwedden de laatste jaren wereldwijd extreem populair is geworden, zijn er helaas nog steeds veel methodes voor geld storten en opnemen die veel te ingewikkeld en daardoor frustrerend zijn. Gelukkig zijn er steeds meer online bookmakers die Skrill aanbieden. Skrill is het voormalige Moneybookers.

Skrill

Met Skrill heb je toegang tot een gratis eWallet, die je kan gebruiken om direct geld in je account te storten of direct geld op te nemen. Het duurt maar een paar seconden voordat het geld op je wed account staat. En ook geld opnemen gaat net zo snel en probleemloos. Je hebt dus op elk moment direct toegang tot al je geld, superhandig!

Wat betekent dit voor jou?

Je kan direct geld opnemen bij de ene online bookmaker, om het vervolgens in één keer te storten bij een andere bookmaker. En dat alles zonder dat Skrill er een bedrag voor in rekening brengt. Zo wordt online sportwedden veel makkelijkere, veiliger en sneller. Zodat jij je alleen hoeft te focussen op het kiezen van de juiste weddenschappen en de beste odds.

Geld uploaden in je Skrill account kost je helemaal niets als je gewoon een bankoverschrijving gebruikt. Het enige dat het je kan kosten is een vast bedrag per geldopname. Dit is een klein bedrag waarmee je verzekerd bent van de extra voordelen die je krijgt bij een Skrill account:

 • Direct storten en opnemen, oftewel ‘pay & play’.
 • Skrill wordt geaccepteerd door vrijwel all online gaming operators
 • Exclusieve bonussen voor Skrill klanten
 • Direct toegang tot je fondsen met de Skrill Prepaid MasterCard
 • 24/7 customer support in 12 verschillende talen

Skrill to pay the bill

Een ander voordeel van Skrill in vergelijking met het betalen met een gewone bankkaart, is dat er geen transacties op je bankrekening verschijnen die met sportwedden te maken hebben. Al deze transacties worden alleen gemaakt via je Skrill account. Nu is dit niet voor iedereen een probleem, maar er zijn mensen die het gewoon liever niet hebben dat hun partner ziet dat ze af en toe weleens een gokje wagen op een sportwedstrijd. Een belangrijker argument is echter dat het gewoon niet heel erg handig is als je bankafschriften volstaan met transacties met bookmakers als je bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag gaat doen bij je bank, of een lening aanvraagt. Hoe leuk en spannend sportwedden ook is, het levert natuurlijk bij veel mensen nog altijd scheve blikken op, zeker bij dergelijke instanties. Skrill zorgt ervoor dat je je hier niet druk om hoeft te maken.

Als je een Skrill VIP wordt geniet je zelfs van nog meer voordelen. Als je meer dan €5.000 per maand overmaakt naar websites en je wilt geld in meerdere valuta kunnen verplaatsen en besparen op de transactiekosten, dan voldoe je aan de eisen om Skrill VIP te kunnen worden. Dan krijg je toegang tot allerlei extra’s, zoals een persoonlijke accountmanager in je eigen taal, uitnodigingen voor speciale events en promoties zoals toernooien, cashback acties, bonussen en meer. Nou willen we niet zeggen dat je direct naar dit niveau moet toewerken als je net komt kijken, maar als je gaandeweg wel succesvoller wordt, is het goed te weten dat je ook op meerdere manieren van dat succes kan profiteren.

Maar de bottom line is dat de service van Skrill ongeëvnaard is. Geldtransacties die direct beide kanten op gaan, professionele en kundige klantenservice, geen kosten voor het opzetten van je account, en ga zo maar door. Bovendien kun je Skrill ook online gebruiken voor andere zaken als sportweddenschappen. Zo kun je er bijvoorbeeld mee betalen op eBay en het in meer dan 70.000 online winkels gebruiken. Skrill krijgt van WedMeesters dus twee duimen omhoog.

Skrill VIP

Zoals gezegd, niet per sé voor iedereen, maar voor de meer doorgewinterde punters die snelheid, service, veiligheid en flexibiliteit waarderen is er het Skrill VIP programma. De voorwaarde:

 • Maak meer dan €5.000 per maand over naar verschillende websites.

De voordelen:

 • Geen limieten – Je kunt met zoveel geld ‘schuiven’ als je wilt.
 • Gratis storten & opnemen – Er wordt geen geld in rekening gebracht om geld op je account te storten of geld uit je account weg te halen.
 • Meerdere valuta accounts – Je kunt transacties doen in 3 verschillende valuta.
 • Lagere wisselkoersen – Profiteer van speciale tarieven met je VIP status.
 • De Skrill MasterCard prepaid card – gratis toegang tot je fondsen als VIP.
 • Persoonlijke VIP accountmanager – Persoonlijke VIP service op maat; je wordt met letterlijk alles geholpen.
 • Gratis extra beveiliging – Verbeter de beveiliging op je account zonder extra kosten.
 • Speciale events & promoties – Toernooien, cashback acties, bonussen en nog veel meer; gedurende het hele jaar.
 • Gigantisch gaming netwerk – Verstuur geld naar sportsbooks, poker sites en online casino’s over de hele wereld.
 • Verdien loyalty beloningen in de Skrill VIP Store.

Kom je in aanmerking om Skrill VIP te worden? Stuur dan gewoon even een mailtje naar [email protected] Het VIP team van Skrill neemt vervolgens contact met je op om je VIP account te activeren. Easy as that.